Campioanele si Campionii lupta VINERI la Ce spun romanii pentru doua cauze nobile!

30 Iunie 2016, 13:09


	Campioanele si Campionii lupta VINERI la Ce spun romanii pentru doua cauze nobile!

Echipa Campioanelor, alcatuita din gimnastele Corina Ungureanu – capitan, Monica Rosu, Sandra Izbasa si Silvia Stroescu, va lupta pentru organizatia Hospice Casa Sperantei si va infrunta echipa Campionilor, formata din Benny – kickboxer si capitan de echipa, Catalin Cazacu – multiplu campion national la motociclism viteza, Pitbull Atodiresei – kickboxer si Radu Valahu – campion national la skandenberg. Baietii vor face tot posibilul sa castige cat mai multe puncte si marele premiu pentru organizatia Hope and Homes for Children Romania. Toate punctele castigate de cele doua echipe vor fi transformate in bani, iar la final suma este dublata de Pro TV si donata celor doua cauze caritabile.

Concurentii se vor distra maine timp de o ora alaturi de gazda emisiunii, Cabral, vor juca frumos si vor incerca sa ghiceasca raspunsurile date de romani la intrebari precum Pentru ce motiv o gaina ar putea invidia o lebada?, In ce ocupatie trebuie sa stii sa pastrezi secrete? sau Ce planta poate fi folosita ca si condiment?. Reactiile si discutiile dintre membrii celor doua echipe vor fi savuroase si ii vor incanta pe romani.

Game show-ul Ce spun romanii le va aduce telespectatorilor maine o editie care nu trebuie ratata, in care vor avea parte de distractie la cote maxime.
Vezi episoade in intregime pe

Relationate