Familia Ionescu a aflat miercuri Ce spun romanii si a plecat acasa cu 35.200 de lei!

Familia Ionescu a aflat miercuri Ce spun romanii si a plecat acasa cu 35.200 de lei!

Miercuri, familia Ionescu a jucat ultima etapa a game-show-ului ”Ce spun romanii”. 

Dupa patru editii din care au iesit invingatori, Natalia, Cristina, Radu, Adela si Sorin au intrat in finala convinsi ca vor pune mana pe cecul in valoare de 20.000 de lei. De cealalta parte, George, Maria, Cristian, Cornel si Anamaria, membrii familiei Enache, s-au straduit sa gaseasca raspunsurile potrivite la cat mai multe dintre intrebarile adresate de Cabral si sa tina echipa adversa cat mai departe de premiu. 

Cu mult umor si voie buna, cele doua echipe au raspuns la intrebari precum: ”Carei vietati din apa i s-ar potrivi numele de Marin?”, ”Unde mergi incaltat cu cei mai comozi pantofi?”, ”In afara de salariu mare, ce mai trebuie sa aiba locul de munca perfect?” sau ”Ce verifica o femei in oglinda din baie?”.

La final, sansa a fost de partea familiei Ionescu, care a reusit sa castige marele premiu. Dupa cele cinci editii, din punctele acumulate si transformate in bani, plus cele doua runde fulger adjudecate, cei cinci bucuresteni au plecat acasa cu 35.200 de lei. 

O familie tare e o familie castigatoare!

Orice familie tare poate fi castigatoare, trebuie doar sa se inscrie prin e-mail la adresa: [email protected]. Frati si surori, nurori si soacre, raspundeti pentru distractie? Daca sunteti cinci, intrati in concurs si castigati marele premiu de 20.000 de lei, la Ce spun romanii.

Joi, de la ora 18:00, alte doua familii vor intra in joc si cu umor vor incerca sa afle Ce spun romanii. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni