Ora de sport. #StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!

Ora de sport. #StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!

Ce-a fost mai greu, a trecut. Sigur ai simțit asta, iar în curând te vei putea întoarce la viața ta de dinainte. Până atunci, Penny Market și Ce spun românii te provoacă să dai din casă.

Stai, nu te panica, ai mai făcut-o! Ne-ai arătat deja ce talente ai descoperit în izolare și cum ți-ai transformat casa în destinație de vacanță. Știm că abia aștepți să fugi la mare ori să urci în vârf de munte să respiri aerul ăla bun, la care n-a mai ajuns nimeni... Dar mai știm că în izolare n-ai stat degeaba și ai făcut nițică mișcare.

Așa că, ai ghicit! Arată-ne cum te menții în formă în izolare, cum te pregătești de drumeția aia pe care o programaseși acum două luni! Nu căutăm niciun Usain Bolt, nu facem selecție pentru lotul național de handbal ori scrimă. Fii tu însuți și dezvăluie lumii ce faci pentru a te menține sănătos!

Nu te rușina, chiar dacă faci fitness în balcon, maraton în curte ori ture cu bicicleta în sufragerie. Mișcare să fie.

Așadar, realizează un scurt video cu tine, urcă-l pe platforma romaniideacasa.protv.ro și completează formularul de concurs. Ai la dispoziție tot timpul din lume... până la 14 mai 2020. Nu uita să respecți tema acestei săptămâni: Ora de sport.

Cabral, cu mirosul său fin, va analiza toate filmulețele trimise de români și va stabili numele celor mai inspirați dintre ei. Uite cum se menține el în formă, acasă!

Ce poți câștiga: vouchere în valoare de 500 de lei, pentru cumpărături în magazinele Penny. Concursul se desfășoară săptămânal și vor fi selectați 3 câștigători pe săptămână.

Fiecare provocare săptămânală va fi lansată de Cabral, LIVE, pe pagina lui de Facebook. Așa că fii cu ochii pe el! Câștigătorii fiecărei săptămâni de concurs vor fi anunțați AICI.

Mult succes și felicitări că stai acasă pentru a-i proteja pe cei dragi!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni