• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Steaua si Dinamo lupta pe terenul Ce spun romanii, de la 16:00, si pentru un loc in finala Cupei Romaniei, de la 21:30

Steaua si Dinamo lupta pe terenul Ce spun romanii, de la 16:00, si pentru un loc in finala Cupei Romaniei, de la 21:30

Steaua si Dinamo lupta pe terenul Ce spun romanii, de la 16:00, si pentru un loc in finala Cupei Romaniei, de la 21:30

Dupa remiza din tur, Steaua si Dinamo lupta maine pentru un loc in finala Cupei Romaniei la fotbal! Microbistii pot urmari derby-ul, de la 21:30, numai la PRO TV!

Inainte de returul semifinalei, dinamovistii si stelistii se vor lupta, tot maine, pe terenul Ce spun romanii pentru doua cauze nobile, de la ora 16:00.

Echipa dinamovistilor, formata din Florentin Petre – capitan, Marius Niculae, Claudiu Vaiscovici si Cristi Munteanu, sprjina fundatia MagiCAMP, iar echipa stelistilor, alcatuita din Adrian Matei – capitan, Vali Badea, Sorin Paraschiv si Razvan Rotaru, lupta maine pentru fundatia Mihai Nesu. Cei opt concurenti vor incerca sa inscrie cat mai multe puncte pentru a obtine premiile in bani puse in joc, care vor fi dublate si donate celor doua fundatii.

Dincolo de rivalitatile de pe stadion, cele doua echipe vor juca patimas si vor da dovada de foarte mult fair-play, reusind, impreuna cu Cabral, gazda emisiunii, sa imbine perfect distractia cu emotiile.

Ce fel de mancare poti comanda la un restaurant cu specific romanesc?, Cui ii faceti cadou un set de oale? sau Ce activitate nu fac oamenii, de obicei, noaptea? sunt doar cateva dintre intrebarile pentru care cei opt sportivi vor incerca sa ghiceasca raspunsurile aflate pe panou.

Va fi un joc plin de ambitie, iar scorul va fi strans pana la final, cand una dintre echipe va reusi sa marcheze punctele care vor decide castigatoarea.

Maine, de la ora 16:00, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca o editie speciala Ce spun romanii, iar seara, de la 21:30, emotiile cresc pentru meciul care va decide una dintre finalistele Cupei Romaniei, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni