Super Mamicile si Mega taticii se intrec la Ce spun romanii!

28 Aprilie 2016, 14:59


	Super Mamicile si Mega taticii se intrec la Ce spun romanii!

Echipa Super mamicilor, formata din Dana Rogoz – capitan, Oana Cuzino, Nicolle Stanese si Corina Bud, va lupta pentru organizatia World Vision si va infrunta echipa Mega taticilor, reprezentata de Catalin Maruta – capitan, Dan Cruceru, Razvan Fodor si Adi Sina. Taticii vor lupta pentru fundatia MagiCAMP. Toate punctele castigate de cele doua echipe vor fi transformate in bani, iar la final dublate de PRO TV si donate celor doua cauze.

Cei opt concurenti celebri se vor distra alaturi de gazda emisiunii, Cabral, isi vor face strategii, vor face tot posibilul sa afle cele mai populare raspunsuri date de romani la intrebari precum Ce poti face cu inghetata?, Ce face un cal, dar nu si o capra?, dar vor incerca sa ghiceasca si cateva flori de apartament. Alegerile lor vor fi de multe ori surprinzatoare si vor starni reactii incredibile in platoul emisiunii.

Game show-ul Ce spun romanii le va aduce telespectatorilor in a doua zi de Paste momente pline de distractie si o lupta formidabila intre cele doua echipe.Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO