Vara aduce grupuri vesele si foarte multa distractie la "Ce spun romanii"!

21 Iulie 2016, 13:22


	Vara aduce grupuri vesele si foarte multa distractie la "Ce spun romanii"!

Fiecare echipa va fi alcatuita din cate cinci concurenti, care au in comun aceeasi pasiune sau meserie. Echipele vor lupta in cele sase runde ale fiecarei emisiuni pentru premii in bani, dar si in runda fulger pentru premiul editiei. Jandarmi, rezervisti militari, bancheri, dansatori, majorete, baschetbalisti, taximetristi, traducatori, barmani sau animatori se vor distra in platoul emisiunii si vor lupta in fiecare editie, de luni pana vineri, pentru premiile puse in joc.

Concurentii vor incerca sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri ale unor intrebari adresate anterior unui esantion format din 100 de persoane, se vor distra impreuna cu gazda emisiunii, Cabral, si vor pleca acasa cu bani. 

Peste vara avem niste noutati simpatice, caldura ne schimba compozitia aluatului: jucam cu grupuri de cate cinci persoane! Facem asta pentru a le raspunde celor care ne-au scris si ne-au spus ca-si doresc foarte mult sa joace, dar ca cei din familie sunt prea timizi. Asa ca ne-am organizat si am format echipe cristalizate pe profesii, hobby-uri sau zone georgrafice. E distractie mare, sunt cateva editii care au alt ritm decat cele de pana acum. Dar ramanem una dintre cele mai cuminti si elegante emisiuni de la noi, jucam in continuare intre prieteni si sper sa reusim sa fim in continuare la fel de zapaciti.”, a spus Cabral.Telespectatorii pot urmari cele mai amuzante grupuri, care ii vor incanta cu raspunsuri surprinzatoare si multa voie buna, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, numai la ProTV!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO