• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Cabral, din culisele ”Ce spun românii”: ”Se certau cu mine că răspunsurile nu sunt bune!”

Cabral, din culisele ”Ce spun românii”: ”Se certau cu mine că răspunsurile nu sunt bune!”

Cabral, din culisele ”Ce spun românii”: ”Se certau cu mine că răspunsurile nu sunt bune!”

Emisiunea ”Ce spun românii” de la PRO TV tocmai a aniversat o mie de ediții, prilej pentru Cabral de a ne oferi câteva detalii din culisele longevivului show, al cărui prezentator este.

După 1.000 de ediții Ce spun românii... cât de multe știu românii, de fapt?

Am dat de multe ori premiul cel mare, asta înseamnă că românii se cunosc foarte bine. Emisiunea asta este efectiv despre români, nu despre adevărul absolut. Este despre cum se poziționează ei, despre normalități și automatisme, despre un normal la care ne raportăm toți.

Citește și: Ce spun românii, ediție specială exclusiv online. Cabral și 11 jurnaliști și-au unit forțele pentru o cauză nobilă

Îți mai amintești prima emisiune? Cum a fost?

A fost ciudată, dar la fel de zglobie. Faza e că atunci echipa nu știa la ce să se aștepte și erau destule momente când uitau ce-au de făcut și căscau gura la concurenți… care nici ei nu înțeleseseră povestea foarte bine și se certau cu mine că răspunsurile nu sunt bune!

Cum vezi emisiunea la ceas aniversar?

Bine, hai să nu-i dăm mai multă importanță decât este cazul… emisiunea este una veselă, țopăită, dar nu reinventează apa caldă. O văd așa cum cred că este… un motiv de râs și de voioșie, atunci când două familii se întâlnesc și încearcă să-și dea seama cât mai corect… ce spun românii.

Cum a evoluat ea?

Ăsta este farmecul proiectului… a fost bun de la început, nu a fost nevoie să evolueze în nimic altceva.

Noi n-am încercat s-o facem mai bună, să-i mai punem o căciuliță ș-un fular… am lăsat-o în pace, am pus întrebările, am primit răspunsurile. Când ceva merge… nu-l repara.

Sunteți în aceeași formulă încă de la început. Cât de mult contează echipa de la Ce spun românii pentru succesul de azi al emisiunii?

Echipa contează foarte mult. De la primul și până la ultimul, funcționăm atât de bine pentru că fiecare-și face treaba așa cum trebuie. Și cu zâmbetul pe buze.

Ești singurul showman din echipă sau mai sunt printre voi oameni care știu să distreze publicul?

Am câțiva oameni în echipă care, efectiv, fac spectacol. De-aia concurenții se întorc, fix din același motiv ne laudă și ne mulțumesc… pentru că vin cu stres și primesc distracție. Și asta este datorită întregii echipe…

Care a fost cea mai inspirată familie, cea mai genială formație de părinți, copii, bunici care a venit în emisiune? 

Nu e una singură. Avem familii de tot felul, de la echipe de bunicuți simpatici ori doar nepoți dilii. Dar sunt - fiecare în felul ei - familii geniale alături de care te simți bine.

Aveau toate răspunsurile la ei?

Să știi, cel mai bun concurent este publicul. Au văzut atâtea emisiuni încât intuiesc, aproape de fiecare dată, toate răspunsurile. În ordine!

Știm că filmați mai multe ediții odată. Cum e să-ți petreci aproape toată ziua în platoul de filmare?

De cele mai multe ori e greu, tragem patru emisiuni pe zi. Asta nu înseamnă nimic altceva decât disciplină și focus complet și permanent pe treaba asta. Nu există să-ți stea capul în altă parte, ești 100% aici, filmăm în regim de direct și nu există niciodată… “hai încă o dată”. Este emisiune concurs, nu există sincope…

Au fost momente când filmările ți-au dat dureri de cap?

Doar o dată?! (râde)

Apropo de dureri de cap... Hai să vedem ce răspunsuri dai tu, dacă ai fi concurent: Leacuri băbești pentru tratarea durerilor de cap. Am întrebat 100 de români și ei ne-au spus...

Mici. Se știe că durerea de cap vine de la burtă.

Care e cea mai dificilă întrebare care ți-a fost adresată vreodată?

Dificile sunt întrebările la care trebuie să minți. Deci… 

Dar cea mai incomodă?

Cele intime mi se par incomode. Pentru că eu nu-mi bag nasul în treaba nimănui… și cred că și vice-versa ar trebui să fie valabilă.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni