• PRO TV
  • Cabral, om gospodar în izolare: „Sper să nu mai țină izolarea asta că mă apuc de leasing la o betonieră”

Cabral, om gospodar în izolare: „Sper să nu mai țină izolarea asta că mă apuc de leasing la o betonieră”

Cabral, om gospodar în izolare: „Sper să nu mai țină izolarea asta că mă apuc de leasing la o betonieră”

Cabral Ibacka a petrecut atâta timp pe acasă în ultimele 45 de zile încât nu a putut scăpa de sarcinile primite de la soția lui. În plus, a explorat toate anexele gospodăriei sale cu aplombul unui turist român care descoperă o nouă insulă grecească.

Gospodar CU pereche, Cabral a șters praful, a spălat pe jos și a curățat geamurile casei sale cum nu o făcuse niciodată până acum. În izolare, prezentatorul emisiunii Ce spun românii și-a redescoperit casa și a meșterit „prin părțile esențiale”.

Sunt magic. Mi-am completat trusa cu mai multe ustensile, scule și atelaje. Sper să nu mai țină izolarea asta că mă apuc de leasing la o betonieră și un buldoexcavator! De făcut… am meșterit la chestii la care, probabil, nu aș fi ajuns niciodată! De la rafturi în foișor și până la plantat zambile. Mi-am prins sacul de box mai sus, am creat țarcuri noi la câini. E nenorocire!”, a declarat Cabral pentru PROTV.RO.

Cabral a găsit tot timpul din lume pentru a-și pune ordine în lucruri. FOTO: Cabral

Deși s-a izolat la domiciliu pentru a nu zădărnici munca medicilor din spitale, Cabral spune că a văzut doar partea pozitivă a distanțării fizice impuse de autorități. 

Am stat cu fiică-mea a’ mică. Mi se pare că am tras lozul cel mare. 50% din timp stă cu mine, facem lucruri, ne jucăm cu câinii, inventăm jocuri, alergăm de zăbăuci prin jeturile stropitorilor din curte”, dezvăluie Cabral care, între timp, a lansat un concurs pentru fanii săi și ai emisiunii Ce spun românii. Vezi AICI despre ce este vorba!

Vedeta PRO TV spune că primul lucru pe care îl va face când pandemia va fi învinsă este să plece în vacanță. Deși știe că, mai întâi, trebuie să muncească. Ferice de cel care le poate face pe amândouă în același timp! 

Trebuie să muncesc. Vreau să plec în vacanță. Trebuie să muncesc. A, am mai spus asta?!

Fotografii: PRO TV/Facebook Cabral

Vezi și VIDEO: Cum arată o zi din viața lui Cabral, în autoizolare

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni