Ce spun românii aduce speranța în viața unei familii greu încercate de soartă

Ce spun românii aduce speranța în viața unei familii greu încercate de soartă

De Sărbători, români își unesc forțele pentru a face o faptă bună. Patru echipe, un prezentator și sute de mii de susținători din fața televizoarelor vor face din edițiile de Crăciun și Anul Nou ale emisiunii „Ce spun românii” cele mai urmărite din acest an.

Nu doar de Sărbători, ci în orice moment al vieții, e important ce SPUN românii. Însă, mai important de atât este ce FAC românii pentru cei din jurul lor. De Crăciun ai șansa să susții o campanie de suflet al emisiunii Ce spun românii, care și-a propus să aducă speranță în viața unei familii nevoiașe din București.

Vineri 24 decembrie și vineri 31 decembrie 2021 fii alături de Cabral și echipele care se duelează în platoul Ce spun românii pentru familia Meșăndorfean. De Crăciun, echipa La Măruță dă piept cu colegii de la Vorbește lumea, iar de Revelion fii gata pentru confruntarea titanică dintre actori și comedianți! 

Toate câștigurile puse în joc vor ajunge la cei cinci membri ai familiei Meșăndorfean.

Hai să schimbăm destinul unei familii greu încercate!

Familia Meșăndorfean este o familie modestă, care trăiește în condiții greu de imaginat. Anul acesta, de Paște, casa în care locuiau cei 5 membri a luat foc în miez de noapte și totul a ars până la temelie. Mai grav este că, în urma incendiului, doi dintre copiii familiei s-au ales cu arsuri grave. 

Patricia, una dintre fetele familiei, a fost internată la secția de arși a Spitalului “Grigore Alexandrescu”, unde a suferit trei operații majore. Acum se simte mai bine, însă recuperarea ei va fi de durată. Cicatricile care i-au rămas pe corp necesită un mediu mult mai curat decât cel în care trăiește. 

Câțiva oameni cu suflet mare, meșteri pricepuți, s-au oferit să le ridice o cămăruță, cu materiale donate de cei care au aflat povestea lor. Ei n-au cerut nimic, de la nimeni, și totuși cei din jur s-au mobilizat. Acum, micuțul lor adăpost e racordat la curent, însă au nevoie de o sursă de căldură și de finisaje executate la interior.

Ce spun românii va dona sumele câștigate de echipe în cele două ediții de Sărbători și pune la dispoziția celor cu inimă mare un cont bancar pentru donații.

Puteți dona și voi în contul asociației de binefacere ZÂMBET ȘI SUFLET, IBAN: RO11 BRMA 0999 1000 4862 4350. Să facem împreună un Crăciun mai fericit!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni