Familia Toader, invingatoare in lupta cu familia Cigu – Pascal la "Ce spun romanii?"

Familia Toader, invingatoare in lupta cu familia Cigu – Pascal la "Ce spun romanii?"

Ieri, doua familii celebre, Toader si Cigu – Pascal, au luptat la Ce spun romanii, timp de o ora, pentru doua cauze nobile. Echipa Toader, din care au facut parte Marcel – capitan, Maria, Maximilian si Angela, a infruntat echipa Cigu - Pascal, reprezentata de Matilda – capitan, Alin, Stefan si Horatiu. Cei opt concurenti si-au facut strategii, au glumit, s-au distrat impreuna cu gazda emisiunii, Cabral, si au facut tot posibilul sa ghiceasca raspunsurile aflate pe panou, pentru a obtine cat mai multe puncte transformate, ulterior, in bani.

Dupa sase runde pline de voie buna, in care au raspuns la intrebari precum Ce faci inainte de a lua micul dejun?, Ce are orice detectiv particular in servieta lui? sau In afara de spray-ul de corp, ce alt tip de spray mai exista?, s-a decis castigatorul. La final, echipa Toader a iesit invingatoare si a reusit sa obtina si premiul editiei pentru organizatia Salvati Copiii. Familia Cigu – Pascal a primit premiul de consolare, pe care au decis sa il doneze fundatiei OvidiuRo. Ambele sume de bani au fost dublate de Pro TV.

Editia de aseara Ce spun romanii a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 860.000 de telespectatori la nivel national. In minutul de maxima audienta, de la 16:37, peste 1.1 milioane de romani au urmarit game show-ul. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in intervalul de difuzare, intre 15:54 – 16:59, 2.7 puncte de rating si 19.1% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 2.6 puncte de rating si 18.2% share.

Astazi, de la ora 16:00, game show-ul Ce spun romanii? continua cu o noua editie plina de momente surprinzatoare si doua familii frumoase, Florea si Paraschiv, care vor face tot posibilul sa obtina cat mai multe puncte si sa mearga mai departe in competitie, spre marele premiu.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, telespectatorii sunt asteptati sa afle Ce spun romanii, numai la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni