Game show-ul Ce spun romanii – lider de audienta!

Game show-ul Ce spun romanii – lider de audienta!

Prima saptamana de difuzare a noului sezon Ce spun romanii le-a adus telespectatorilor foarte multa distractie, raspunsuri surprinzatoare, reactii incredibile si concurenti plini de sarm si voie buna. 

In perioada 29 august – 2 septembrie, Ce spun romanii a obtinut o audienta medie care a clasat cel mai amuzant game show pe primul loc in topul audientelor, pe toate segmentele de public.

Pe segmentul publicului comercial, Ce spun romanii a inregistrat, in medie, in intervalul 18:00 - 19:00, 4.2 puncte de rating si 23.6% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a obtinut 1.8 puncte de rating si 10.1% share. 
 
In cele cinci editii difuzate in prima saptamana a noului sezon, familiile participante s-au distrat, s-au imprietenit si au castigat premii in bani. Toti concurentii au fost plini de energie, creativi, spontani, originali, si-au facut fel de fel de strategii si au luptat pentru premiile puse in joc.
 
Distractia continua, iar Cabral le va aduce si saptamana aceasta telespectatorilor, de luni pana vineri, de la ora 18:00, umor de cea mai buna calitate, cate doua echipe simpatice si intrebari inedite, totul pentru a afla ce spun romanii, numai la Pro TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni