La ediția cu numărul 1.000, Ce spun românii îți dă 10 premii a câte 1.000 de lei! Câștigătorii au fost aleși!


	La ediția cu numărul 1.000, Ce spun românii îți dă 10 premii a câte 1.000 de lei! Câștigătorii au fost aleși!
Data: 27 Septembrie 2019

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Câștigătorii sunt

What’s Up

Horel Nicolae Andrei, Ramnicu Valcea

Floarea Felicia, Bucuresti

Paun Alina Emanuela, Lugoj

Cozma Stefan Catalin, Galati

Bulai Andreea Roxana, Tecuci

 

Facebook

Gogan George Eduard, Piatra Neamt

Schuster Gabriela, Bucuresti

Talas Teodora Alexandra, Ocna Mures

Adascalitei Cristian Marius, Dorohoi

Arsene Laurentiu Catalin, Birlad

 

Mecanismul este simplu!

Pe 25 septembrie, în timpul ediției Ce spun românii 1.000, fă-ți un selfie în care să se vadă logo-ul emisiunii la televizor și trimite-l pe Whatsapp la 0751.121.101 sau într-un comentariu pe pagina de Facebook a emisiunii, la postarea referitoare la concurs!

Singurele mesaje/comentarii valide, care vor trece mai departe și vor avea șansă de câștig, vor fi cele trimise în timpul difuzării emisiunii la PRO TV, adică miercuri,  25 septembrie, imediat după momentul în care este anunțată începerea concursului pe TV, în intervalul 18.00 – 19.00!

În alte cuvinte, fii cu ochii la Ce spun românii pe 25 septembrie, ține telefonul pregătit și fă-ți un selfie! Poate fi un selfie de 1.000 de lei! Cum se stabilesc câștigătorii? Primul venit... primul servit! Primii 5 care trimit selfie-urile pe Whatsapp primesc câte 1.000 de lei și primii 5 care postează comentariu pe Facebook la postarea dedicată primesc și ei tot câte 1.000 de lei!

Toate informațiile despre concurs, mecanism, desemnarea câștigătorilor, condiții de participare și muuulte altele sunt în REGULAMENTUL concursului! Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 27 septembrie 2019!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies