• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • VIDEO Atenție, se filmează! În culisele primei emisiuni Ce spun românii difuzate exclusiv online

VIDEO Atenție, se filmează! În culisele primei emisiuni Ce spun românii difuzate exclusiv online

VIDEO Atenție, se filmează! În culisele primei emisiuni Ce spun românii difuzate exclusiv online

O dată-n viață poți avea ocazia să faci ceva memorabil, iar atunci ar putea conta pentru totdeauna. Cam aceasta este concluzia primei ediții Ce spun românii difuzate exclusiv online.

În prag de sărbători, PRO TV le-a adus românilor o ediție specială Ce spun românii. Emisiunea, realizată cu sprijinul a 11 jurnaliști și oameni de radio, a fost difuzată exclusiv în mediul online. Invitații lui Cabral, împărțiți două familii – Incredibilii și Fantasticii – au jucat această ediție cu gândul la un proiect îndrăzneț al Asociației „Dăruiește Viață”. Toți banii strânși în emisiune au fost donați pentru a sprijini construirea primului spital de oncologie pediatrică din România.

Aceeași echipă de producție a depus același efort pentru a aduce în casele românilor un show de excepție. Concurenții au fost atipici, însă nu au avut nevoie de prea multe instrucțiuni pentru a înțelege mecanismul emisiunii. Iată cum au stat lucrurile în culisele primei emisiuni Ce spun românii difuzate exclusiv online!

Puteți susține și voi proiectul Asociației „Dăruiește Viață”. Detalii AICI

Cele două familii aliniate la start, compuse din Horia Ghibuțiu, Dana Panghe, Iulian Ioncea, Diana Stamen și Denisa Macovei (Fantasticii) și Bogdan Ciudoiu, Bianca Ion, Ionuț Bodonea, Alexandra Constanda, Ivana Iancu și Shurubel (Incredibilii), și-au atins scopul de a susține cauza primului spital de oncologie pentru copii.

Iată cum s-au descurcat cele două echipe la prima emisiune Ce spun românii exclusiv online!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni