VIDEO Ce spun românii, ediție specială exclusiv online. Cabral și 11 jurnaliști și-au unit forțele pentru o cauză nobilă

12 Decembrie 2018, 17:51


	VIDEO Ce spun românii, ediție specială exclusiv online. Cabral și 11 jurnaliști și-au unit forțele pentru o cauză nobilă
Autor: Dan Brumar

Unsprezece jurnaliști și oameni de radio au jucat o ediție specială Ce spun românii, exclusiv în online, prezentată de Cabral. Cele două echipe, Fantasticii și Incredibilii, și-au pus în joc toate cunoștințele pentru a câștiga bani în scop caritabil: construirea primului spital de oncologie pediatrică din România.

Puteți susține și voi proiectul Asociației „Dăruiește Viață” donând orice sumă de bani, online, pe site-ul Dăruiește Viață sau printr-un sms la 8844 cu mesajul SPITAL (2 euro/lună) și la 8864 cu mesajul SPITAL (4 euro/lună).

Cele două familii aliniate la start, compuse din Horia Ghibuțiu, Dana Panghe, Iulian Ioncea, Diana Stamen și Denisa Macovei (Fantasticii) și Bogdan Ciudoiu, Bianca Ion, Ionuț Bodonea, Alexandra Constanda, Ivana Iancu și Shurubel (Incredibilii), și-au atins scopul de a susține cauza primului spital de oncologie pentru copii.

Iată cum s-au descurcat cele două echipe la prima emisiune Ce spun românii exclusiv online!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO